Αγαπημένα

Τρόποι Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής Προϊόντων για Ελλάδα:

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται, συνήθως, την ίδια ή την επόμενη ημέρα, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς θα λάβετε ενημέρωση στο e-mail σας ή τηλεφωνικά με αναλυτικές λεπτομέρειες. Βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected], στο τηλ. 2310 334722 ή με fax: 2313 009111 για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε.

Τρόπος αποστολής προϊόντων:

Για τις Μηχανές Ξεπουπουλιάσματος:
Η μεταφορά τους γίνεται μέσα σε ξυλοκιβώτιο ασφαλείας μέσω Μεταφορικών εταιριών σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.Πάντα ψάχνουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα τιμή για τους πελάτες μας και τους ενημερώνουμε σχετικά. Για παράδειγμα :Θεσσαλονίκη – Αθήνα το κόστος με το ΦΠΑ 24% είναι περίπου στα 25 ευρώ.

Άλλα προιόντα:
Μέσω courier: Με την Γενική Ταχυδρομική, με  ΕΛ.ΤΑ.  PORTA PORTA και με SPEEDEX έχουν καλυφθεί και οι πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος. Ανάλογα με τον όγκο παραγωγής οι παραγγελίες που θα γίνονται μέχρι τις 11:00 π.μ. παραδίδονται στις COURIER  (ανάλογα τι επιλέξατε στην παραγγελία σας) την ίδια ή την επόμενη ημέρα στις 13:00 μ.μ. και εσείς παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με COURIER σε 1-2 εργάσιμες ημέρες σε προορισμούς της Χερσαίας Ελλάδας και 2-3 εργάσιμες ημέρες σε προορισμούς της Νησιωτικής Ελλάδας και σε 4-7 εργάσιμες μέρες στην Κύπρο.

Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις κατά τη θερινή περίοδο και ιδιαίτερα τον Αύγουστο λόγω αδειών καθώς επίσης εκτάκτων φαινομένων όπως: καιρικές συνθήκες – απεργίες κ.α.
Μόλις τα προϊόντα φτάσουν στο υποκατάστημα της courier ή των ΕΛ.ΤΑ. της περιοχής σας, θα τα παραλάβετε από τον υπάλληλο διανομέα ή θα λάβετε ειδοποιητήριο για να τα παραλάβετε από εκεί.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ:

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:
O πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής γι’ αυτό πάντα επιλέγουμε την πιο κατάλληλη και συμφέρουσα λύση (εταιρείες courier και μεταφορικές εταιρείες). Οι χρεώσεις αλλάζουν ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας, καθώς και με την χώρα στην οποία αποστέλλεται (ΕΛΛΑΔΑ ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).
Η χαμηλότερη χρέωση για δέμα βάρους έως 3kg είναι 5,00 € (3,50€ μεταφορικό κόστος + 1,50€ κόστος αντικαταβολής. Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή ογκώδη αντικείμενα, η χρέωση διαφέρει και σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον πελάτη τηλεφωνικά, πριν την αποστολή. Οι χρεώσεις για το εξωτερικό (Κύπρο, Αγγλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία, κ.τ.λ.) ποικίλουν.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία (τηλέφωνο ή e-mail).

Επιστροφές Προϊόντων:

 

Πριν αποστείλουμε ένα προϊόν το ελέγχουμε για την ποιότητα του και την σωστή λειτουργία του.
Ωστόσο:

Η εταιρεία X-TRADE | www.kotes.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημέρων επειδή́ αλλάξατε γνώμη. Ισχύουν ωστόσο οι ακόλουθοι κανόνες:

Εάν ο πελάτης είναι φυσικό́ πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική́ χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας (εμπορική́, επιχειρηματική́, βιοτεχνική́ ή επαγγελματική́), τότε η X-TRADE | www.kotes.gr σας παρέχει ένα δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημέρων, οι οποίες εκκινούν από́ τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος (στον πελάτη ή στον μεταφορέα που ο πελάτης υποδεικνύει), επιστρέφοντας το προϊόν με την απόδειξη αγοράς στην αρχική́ του κατάσταση, μη χρησιμοποιημένο, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής και τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών. Ο πελάτης μπορεί́ να επιστρέψει το προϊόν στο φυσικό́ κατάστημα X-TRADE | www.kotes.gr. Εφόσον ελεγχθεί́ το προϊόν και κριθεί ακέραιο και χωρίς ζημίες, θα επιστρέφεται στον πελάτη καταρχήν, το τίμημα με τον τρόπο με τον οποίο η καταβολή́ είχε διενεργηθεί́, εκτός εάν άλλως συμφωνηθεί́ με τον πελάτη. Τυχόν τραπεζικά́ ή αλλά έξοδα ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης, βαρύνουν τον τελευταίο.

ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΒΛΑΒΗ Ή ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

 ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε επικοινωνήστε με την X-trade τηλεφωνικά (2310 334722) από Δευτέρα – Παρασκευή ώρες εργασίας (9:00 – 17:00) ή στείλτε μας e-mail στο [email protected].

Στην X-trade εργαζόμαστε μεθοδικά για να σας ικανοποιήσουμε.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Εφικτή ακόμα είναι η προσθήκη/αφαίρεση κάποιων προϊόντων από παραγγελία εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή της τηλεφωνικά ή στέλνοντας e-mail στο [email protected].
Επικοινωνήστε άμεσα με την X-trade τηλεφωνικά (2310 334722) από Δευτέρα – Παρασκευή ώρες εργασίας (09:00 – 17:00) ή στείλτε μας e-mail στο [email protected] αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί μπορούμε να την ακυρώσουμε, και φυσικά να σας αποστείλουμε πίσω τα χρήματά σας εφόσον έχετε πιθανόν πληρώσει.
Παραγγελίες που έχουν αποσταλεί στην courier δεν ακυρώνονται.